Su'ega ufimata

Ona o le salalau atu i le lalolagi atoa o le 2019-nCoV (SARS-CoV-2), o loʻo i ai se manaʻoga faʻanatinati mo matapulepule, suti puipui ma totigilima i le tele o numera i le lalolagi.Ina ia faʻamautinoa o nei oloa puipuia e fetaui ma tulaga manaʻomia o tulaga tutusa, i le avea ai o se vaega lona tolu o vaega e asiasia tulaga lelei, o loʻo tuʻuina atu e le matou EC auʻaunaga suʻesuʻe mo tagata gaosi oloa, tagata faʻatau lalolagi ma tagata faʻatau i Saina ma Asia i Sautesasae.

O a matou asiasiga e aofia ai:

Asiasiga i le gaosiga

Su'ega a'o le'i lafo

Su'ega mulimuli ma fa'afuase'i

100% asiasiga

Ae mo le asiasiga o masini, i le taimi nei, e mafai e le matou EC ona asiasia650ufimata puipuia o le cotton masani po o ufimata ta'oto masani ma500N95 ta'otoga matapulepule i aso uma.

O a matou au'aunaga su'esu'e e aofia uma ai le galuega, fa'atinoga, foliga lautele ma le tele o mana'oga o oloa.E ala i le asiasiga a le EC, e mafai ona e siaki pe o loʻo ausia e oloa tulaga manaʻomia i laʻasaga uma o le gaosiga.

Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi le EC i soʻo se taimi, o la matou 'au faʻapolofesa o le a tuʻuina atu ia te oe auaunaga suʻesuʻega faʻapitoa e tusa ai ma ou manaʻoga.


Taimi meli: Ian-25-2022